Vakantiewoning Victoria Fields te Diksmuide, West-Vlaanderen


De vakantiewoning is een gerestaureerde U-vormige hoeve met zicht op Diksmuide. Rustig gelegen in de Westhoek, waar u kunt genieten van de rust en de natuur, volledig privé met een terrein van 5 hectare weiden en boomgaard, bereikbaar via een dreef van 300 m van de openbare weg.

Dit schitterend landhuis ligt op 3 kilometer afstand van het centrum van Diksmuide, te midden van de natuur, op slechts 14 km van de kust. In het midden van de U-vormige gebouwen ligt het sfeervolle binnenterrein met ruime terrassen, centraal gazon, kinderspeelruimte, en barbecue gelegenheid.


Geniet op de gezellige terrassen 's zomers heerlijk van de zon, steek de barbecue aan en blijf tot in de kleine uurtjes buiten vertoeven!

Het woongedeelte in dit landhuis biedt een prachtig uitzicht. De open haard in de ruime living zorgt voor een aangename sfeer op koudere dagen. Er zijn 9 ruime kamers aanwezig, voor max. 24 personen die modern en comfortabel zijn ingericht. Er is ook een ruime ontspanningsruimte aanwezig met bar, zithoek op verdieping, tafeltennis, tafelvoetbal, biljart.


Dit landhuis is een uitstekend beginpunt voor een bezoek aan de prachtige stad Brugge (30 km), Ieper (20 km) en de kust (14 km). Ook een bezoek aan de steden Diksmuide en Veurne is zeer aan te raden. Dit kan natuurlijk met de auto, maar nog leuker is het om de omgeving, via uitgestippelde wandel- en fietsroutes, te voet of op de fiets te verkennen. Kinderen zullen een bezoek aan de pretparken Plopsaland in De Panne (20 km) en Bellewaerde in Ieper (20 km) zeker waarderen.